Інформації щодо проведення роботи із забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення за жовтень 2019 року
№ п/п
|
Дослідження за мікробіологічними показниками
|
Кількість
|
З них проб не відповідають НД
|
1.
|
Кількість досліджених проб на мікробне забруднення, усього, у тому числі:
|
-
|
-
|
1.1.
|
питної води (централізоване водопостачання)
|
-
|
-
|
1.2.
|
питної води (децентралізоване водопостачання)
|
-
|
-
|
1.3.
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
-
|
-
|
1.4.
|
ґрунту
|
-
|
-
|
1.4.1.
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)
|
-
|
-
|
1.5.
|
Харчових продуктів, усього
|
-
|
-
|
1.6.
|
Змиви з обладнання та інструментів
|
-
|
-
|
2.
|
Дослідження на радіоактивність:
|
125
|
-
|
2.1.
|
овочів
|
-
|
-
|
2.2.
|
Свіжих дикоростучих ягід та грибів
|
-
|
-
|
2.3.
|
Сушених дикоростучих ягід та грибів
|
-
|
-
|
2.4.
|
будівельних матеріалів
|
96
|
-
|
2.5.
|
лікарських рослин
|
7
|
-
|
2.6.
|
Харчові продукти
|
-
|
-
|
2.7.
|
Гамма-фон
|
22
|
-
|
3.
|
Дослідження за санітарно-хімічними показниками усього, у тому числі
|
10
|
-
|
3.1.
|
питної води (централізоване водопостачання)
|
1
|
-
|
3.2.
|
питної води (децентралізоване водопостачання)
|
9
|
-
|
3.3.
|
з них за вмістом нітратів (децентралізоване водопостачання)
|
9
|
-
|
3.4.
|
річкової води водойм ІІ категорії (у зонах рекреації та пляжів)
|
-
|
-
|
3.5.
|
ґрунту
|
-
|
-
|
3.5.1.
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)
|
-
|
-
|
3.6.
|
атмосферного повітря населених пунктів
|
-
|
-
|
3.7.
|
повітря закритих приміщень
|
-
|
-
|
3.8
|
Харчових продуктів
|
-
|
-
|
3.9
|
Готові страви на калорійність
|
-
|
-
|
3.10
|
Деззасобів
|
-
|
-
|
3.11
|
овочів
|
-
|
-
|
4.
|
Дослідження за паразитологічними показниками
|
-
|
-
|
4.1
|
ґрунту
|
-
|
-
|
4.1.1.
|
у т.ч. ґрунту в житловій забудові (зоні)
|
-
|
-
|
4.2.
|
стічної води
|
-
|
-
|
4.3.
|
води басейну
|
-
|
-
|
|